Tietoa meistä

Olemme 100% suomalainen vakuutusmeklariyhtiö!

Otamme turvasi työksemme

Miten toimimme

Meillä Arvomeklareilla vakuutuksesi pääsevät hellään huomaan ja tarkkaan syyniin, jotta sinä voit keskittyä antamaan parastasi.

Mitä tarjoamme

Olemme oma vakuutustiimisi, joka pysyy vaikka vakuutusyhtiöt vaihtuisivat. Tavoitteemme on säästää aikaasi ja yrityksesi euroja.

Merkityksemme asiakkaillemme

Kukaan ei toivo vahinkoa, mutta kaikille niitä sattuu. Vakuutus on varautumista pahimpaan, mutta onko pahin arvioitu oikein? Pelkästään vakuutuksien vertailu on maallikolle vaikeaa, puhumattakaan yrityksen riskienhallinnan kokonaisvaltaisesta kartoittamisesta. Ovatko vakuutuksemme ajan tasalla ja oikein mitoitettu? Olenko huolissani edes oikeista asioista?

Meidän tehtävämme on vähentää huolia. Kartoitamme yhdessä yrityksesi vakuutustarpeet, jolloin tiedät, mitkä ovat riskit ja miten niitä voidaan ennen vahinkoa hallita. Voimassa olevien vakuutuksien analysointi voi kuulostaa pelottavalta, mutta me emme ole tuomitsemassa kenenkään valintoja tai työtä – päinvastoin! Puolueettomana osapuolena sinun ja vakuutusyhtiöiden välissä löydämme parhaan mahdollisen varautumisen vaihtoehdon aikaa ja rahaa säästäen.

Sinä olet oman työsi paras asiantuntija. Meidän maailmamme pyörii vakuutuksien ympärillä päivittäin. Keskity siihen, missä olet paras – me Arvomeklarit otamme turvasi työksemme.

Arvot

Ketteryys – täsmällistä meklaripalvelua nopeasti ja laadukkaasti.

Asiakkaan puolella – säästämme aikaa ja rahaa turvasta tinkimättä.

Huolellisuus – nolla vastuuvahinkoa toimintamme aikana.

Missio

Arvomeklarit Oy:n tehtävä on tarjota asiakkaillemme räätälöityjä ja kustannustehokkaita vakuutusratkaisuja, jotka perustuvat syvälliseen ymmärrykseen heidän tarpeistaan ja luottamukseen asiakassuhteissamme.

Visio

Arvomeklarit Oy pyrkii olemaan vakuutusalan edelläkävijä tarjoamalla innovatiivisia ja yksilöllisiä ratkaisuja, jotka edistävät asiakkaidemme turvallisuutta ja riskienhallintaa. 

Ota yhteyttä!