Vakuuttavinta palvelua vaativille asiakkaille - Arvomeklarit Oy

Vakuutus ei ole aina täydellinen ja vakuutusyhtiötkin tavoittelevat voittoa – siksi Arvomeklarit on markkinassa puolueeton toimija ja istumme aina asiakkaamme puolella pöytää.

Kun yritykselle suunnitellaan vakuutusratkaisuja, tiedämme kokemuksemme kautta, että keskiössä ovat turvallisuus, tehokas suunnittelu ja ajankäytön sekä kustannusten optimointi.

Vaikka kukaan ei pysty ennustamaan yrityksesi tulevaisuutta, pystyvät Arvomeklarit auttamaan sinua ainakin turvaamaan sen paremmin.

0 %
Tyytyväisiä asiakkaita
0 %
Säästötakuu
miljoonaa
Säästetyt eurot yli
0 vuotta
Kokemusvuodet yli

Vakuutusten hallinnointi

Miksi antaisit vakuutuksesi käsiimme?

Palvelumme ensisijainen tarkoitus on säästää asiakkaidemme aikaa ja kustannuksia.

Vakuutusten kilpailuttaminen

Tiedätkö mihin vakuutusmaksunne oikeastaan perustuvat? Kilpailutamme tarvitsemanne ratkaisut yli 100v kokemuksella ja ammattitaidolla. Tunnemme alan lainsäädännön ja hallitsemme kaikki lakisääteiset ja vapaaehtoiset vakuutuslajit.

Lakimiespalvelut

Toimistomme lakiosastolla on pitkäaikainen käytännön kokemus vakuutusoikeudesta ja vakuutusasioiden hoidosta sekä yrityskorvausjuridiikasta.

Riskienhallintapalvelut

Tuntuuko, että oma osaaminen tai aika ei riitä käytännön riskien hallinnan hoitamiseen? Ei hätää! Arvomeklarit auttavat myös näissä.

Esimerkiksi työturvallisuuteen liittyvät auditoinnit ja koulutukset

Laitetaan vakuutuksesi kuntoon

Digia logo
Nurminen logistics logo
DHL logo

Teitä palvelevat osaavat ammattilaisemme

Jari Salmi

COB, Partner | Broker, UIC (YVTS)

Minulla on yli 25:n vuoden kokemus alalta ja vahvuuksiini kuuluvat yritysjohdon ja henkilöstön, sekä kaikenkokoisten yritysten – niin listaamattomien kuin listattujenkin – riskien hallinta ja vakuuttaminen. Olen myös kokenut hallitusammattilainen.