Arvomeklarit – 100% kotimaista vakuutusosaamista

Arvomeklarit Itsenäisyyspäivä

Näin itsenäisyyspäivän tienoilla on hyvä pysähtyä peilaamaan hiukan omaakin toimintaa, sillä yrittäminen jos mikä on supisuomalaista ja hyvinkin itsenäistä toimintaa.

Seitsemäs tilikausi ja pahamaineinen kolmen vuoden rajapyykki ylitettynä, yli viisisataa tyytyväistä asiakasta ja pyöreä nolla vastuuvahinkojen kohdalla. Nämä kaikki ovat meille tärkeitä lukuja, mutta suurinta ylpeyttä koemme siitä, että olemme 100% kotimainen yritys, vailla kytköksiä alan massiivisiin kansainvälisiin toimijoihin.

Olemme kolmessa vuodessa onnistuneet erottumaan alan konservatiivisesta ja jäykästä toimintamallista asiakkaidemme kuvaillessa meitä nuorekkaana, tehokkaana toimijana, joka pystyy olemaan kaikkien vakuutusten asiantuntija.

Nöyrän kiitollisina tahdomme pitää tästä kiinni ja jatkaa toimimistamme suomalaisella vakuutuskentällä meitä tarvitsevien yritysten tukena ja apuna – parhaan kykymme mukaan.

Työssämme parasta ovat asiakkaamme ja heidän tarpeidensa ymmärtäminen, sekä niihin vastaaminen. Tahdomme vastakin – vilpittömästi ja pyyteettömästi – tehdä kanssanne pitkäkestoista yhteistyötä, oppien lisää toiminnastanne ja puolustaen teitä myös pahimman sattuessa. Toivomme olevamme se taho, jonka puoleen voitte aina kääntyä ilman että kynnys tuntuu korkealta.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille meille, Suomelle ja suomalaisille yrityksille!

Jari, Matti ja koko Arvomeklareiden tiimi

Teitä palvelevat osaavat ammattilaisemme

Miksi et kuuntelisi, miten voimme olla hyödyksi?

Anna meidän olla paras yhteistyöpäätöksesi, sillä pieni hetki aikaasi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.
Jätä vain yhteystietosi, me hoidamme loput. 

Why wouldn’t you listen for a while how we can benefit your business?

Let us be your best partner decision! A small time investment pays itself back in money. Just leave your contact information - we’ll do the rest!