Perjantaisin suurin riski hirvikolareilla

Arvomeklarit - Yritysten vakuutusten kilpailutus - yritysvakutuukset

2017 Suomessa tilastoitiin Liikenneturvan mukaan 1824 hirvionnettomuutta. Niissä kuoli tai loukkaantui lähes 150 ihmistä. Hirvionnettomuuksien huippuvuodet olivat vuosituhannen vaihteessa jolloin tapahtui yli 3000 hirvionnettomuutta vuosittain.

Marraskuussa tapahtuu lähes viidesosa eläinkolareista joista valtaosa on hirvikolareita. Loka-joulukuun aikana sattuu lähes puolet kaikista eläinkolareista. Viikonpäivistä perjantaisin sattuu eniten kolareita. Keskimäärin Salossa ja Rovaniemellä törmätään eläimiin useammin kuin muussa maassa. Yli 70 prosenttia hirvionnettomuuksista tapahtuu hämärässä tai pimeässä. Törmäysriski on suurimmillaan, kun auringonlaskusta on kulunut tunti. Myös suureen ajonopeuteen on syytä kiinnittää huomioita riskien kasvaessa joutua hirvikolariin ja sen myötä loukkaantua vakavasti. ”Jos hirvi juoksee tielle, muista väistää eläin peräpuolelta mikäli mahdollista, toteaa Hpj Jari Salmi Arvomeklarit Oy:stä”

Jari Salmi kuuluu Salossa toimivaan metsästysseuraan ja on ollut mukana jo 13:sta vuotta parantamassa liikenneturvallisuutta Salon seudulla. Seuran toimintaan kuuluu myös virkavallan avustaminen hirvikolareissa.

#pidetään eläinkolarit minimissään # turvallisesti perille

 

Miksi et kuuntelisi, miten voimme olla hyödyksi?

Anna meidän olla paras yhteistyöpäätöksesi, sillä pieni hetki aikaasi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.
Jätä vain yhteystietosi, me hoidamme loput. 

Why wouldn’t you listen for a while how we can benefit your business?

Let us be your best partner decision! A small time investment pays itself back in money. Just leave your contact information - we’ll do the rest!