Markkinoiden edullisin kaskovakuutus

Arvomeklarit - Yritysten vakuutusten kilpailutus - yritysvakutuukset

Kaskovakuutus on pääsääntöisesti vapaaehtoinen poislukien rahoitusyhtiöiden omistamissa ajoneuvoissa joissa vakuutus on pakollinen. Vanhemmille ajoneuvoille voit ostaa myös halutessasi pelkän liikennevakuutuksen ja osakaskon joka kattaa pääsääntöisesti hirvieläin, palo ja varkausturvan. Täyskaskovakuutusta suositellaan uusille tai vain muutaman vuoden vanhoille ajoneuvoille. Vakuutusyhtiöt voivat hinnoitella kaskovakuutuksen vapaasti ja markkinoilta on saatavissa jopa 83 % bonukset. Täyskaskon nimet ja sisältö vaihtelee merkittävästi, samoin omavastuut vahingon sattuessa esimerkiksi ulosajoissa tai törmäysvahingoissa.

”Selvitämme asiakkaillemme parhaat kaskon ehdot ja hinnoittelun”, totetaan hpj ja meklari Jari Salmi Arvomeklarit Oy:stä.

”Lisäksi hallinnoimillemme asiakkaillemme tämä kuuluu automaattisesti hoitosopimuksemme piiriin”, täsmentää Jari.

Kysy asiantuntijoiltamme Arvomeklarit Oy:stä niin haemme yrityksellesi niin parhaat bonukset kuin parhaan markkinahinnan ehdoista tinkimättä.

Lisätietoja: www.arvomeklarit.fi tai soittamalla 010 274 2750.

Miksi et kuuntelisi, miten voimme olla hyödyksi?

Anna meidän olla paras yhteistyöpäätöksesi, sillä pieni hetki aikaasi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.
Jätä vain yhteystietosi, me hoidamme loput. 

Why wouldn’t you listen for a while how we can benefit your business?

Let us be your best partner decision! A small time investment pays itself back in money. Just leave your contact information - we’ll do the rest!