Ryhmäsairaskuluvakuutus

Arvomeklarit - Yritysten vakuutusten kilpailutus - yritysvakutuukset

Yhä useammin yritykset ottavat koko henkilöstölle ryhmävakuutuksena sairaskuluvakuutuksen.

Etuina yritykselle voidaan todeta ryhmäsairaskuluvakuutuksen vähennyskelpoisuus verotuksessa,työntekijät pääsevät nopeammin lääkärille ja mahdollisiin toimenpiteisiin kuten magneettikuvaus,laboratoriokokeet ja mahdolliset leikkaukset, palkanluontainen etuus uusille henkilöille rekrytointitilanteessa  sekä nykyiselle henkilöstölle.

Yrityksissä suositaan yhä enemmän ratkaisuja jotka kattavat myös vanhat sairaudet. Näin peitetään mahdolliset aukot vakuutusturvassa jotka syntyvät muiden vakuutusten osalta. Samalla nopeutetaan työntekijöiden paluuta takaisin töihin ja vähennetään vakuutuksista maksettaviksi tulevia korvauksia sekä pienennetään painetta nostaa vakuutusmaksuja. Lisäksi työnantajalle sairaslomasta aiheutuneet kustannukset pysyvät maltillisena.

Vakuutus on mahdollista räätälöidä pitkälti vakuutuksenottajan mieltymysten mukaan.

Vakuutusturvaa tarjotaan nykyisin jo alkaen 15 vuoden iästä aina 80 vuoteen asti. Omavastuu on mahdollista valita pääsääntöisesti 0 e – 100 e välillä. Vakuutetun samaa sairautta tai tapaturmaa kohti kuluja korvataan vakuutukseen sisältyvistä vakuutusturvista yhteensä enintään 10.000 euroa. Myös vakuutusmäärä vakuutuksen elinkaaren ajaksi on mahdollista valita.

Vakuutus täydentää työterveyshuollon sopimuksia ja kustannukset ovat budjetoitavissa ja siksi ovatkin osaltaan varteenotettava lisä yrityksen vakuutuksiin.

Verotuksen osalta voidaankin todeta seuraavaa; Työkykyvakuutus voi olla verovapaa henkilökuntaetu, kun etu on tavanomainen ja kohtuullinen, ja vakuutus on otettu koko henkilöstölle samansisältöisenä. Verovapauden edellytyksenä on, että vakuutuksesta korvataan hoitokuluja enintään 10 000 € sairautta tai tapaturmaa kohden. Lisäksi keskimääräisen työntekijäkohtaisen vakuutusmaksun on oltava kohtuullinen (yli 1 000 euron keskimääräistä vuosimaksua ei voida pitää kohtuullisena). Lisätietoa asiasta löytyy vero.fi-sivuilta syventävistä vero-ohjeista: Työnantajan ottaman sairauskuluvakuutuksen verotus 29.5.2017, A85/200/2017.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme niin kerromme lisää. Haemme markkinasta yrityksellenne ryhmäsairaskuluvakuutuksen parhain ehdoin ja hinnoin.

Jari Salmi

COB & Partner, Broker

puh. 050-566 9160

jari.salmi@arvomeklarit.fi

www.arvomeklarit.fi

#kerralla kuntoon#paras ryhmäsairaskuluvakuutus yrityksellenne#

 

 

Miksi et kuuntelisi, miten voimme olla hyödyksi?

Anna meidän olla paras yhteistyöpäätöksesi, sillä pieni hetki aikaasi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.
Jätä vain yhteystietosi, me hoidamme loput. 

Why wouldn’t you listen for a while how we can benefit your business?

Let us be your best partner decision! A small time investment pays itself back in money. Just leave your contact information - we’ll do the rest!