Vahvistamme toimintaamme

Arvomeklarit Oy on vakavarainen suomalainen vakuutusmeklariyhtiö.

Arvomeklareiden asiantuntijapalvelut kattavat yritysasiakkaiden laajamittaiset vakuutuspalvelut. Arvomeklarit Oy suunnittelee ja rakentaa yhdessä asiakkaan kanssa vakuutusratkaisuita, joissa yhdistyvät turvallisuus, vakuutuskannan optimointi ja tehokas suunnittelu.Keskitymme luomaan asiakkaisiimme luotettavan ja pitkäjänteisen suhteen. Olemme kasanneet Arvomeklareihin raudanlujan ammattilaisjoukkueen, jonka saumaton tiimityöskentely koituu asiakkaittemme eduksi. Toimimme kustannustehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti sovittaen palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaan.

Vahvistamme toimintaamme ja haemme asiakasvastuullista yhteyspäällikköä ja yritysmyyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle. Myös muut suuremmat talousalueet kuin pääkaupunkiseutu ovat mahdollisia.

Tehtävänäsi on palvella yritysasiakkaita heidän vakuutusratkaisuissaan sekä tarjota yrityksille vakuutusmarkkinoiden tehokkaimmat ja parhaimmat ratkaisut.

Päivittäiseen työhön kuuluu asiakasyritysten kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset ja -neuvottelut, asiakaskohtaisten ratkaisujen ideointi ja myynti.

Odotamme hakijoilta liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa, sanavalmiutta, kokemusta myyntitehtävistä tai ainakin kovaa halua oppia B2B -myyntityö. Työ on haastavaa, mutta palkitsevaa. Oman auton käyttömahdollisuus on työn kannalta ehdotonta.

Tarjoamme:
Näköalapaikan suomalaisen vakuutusmeklaritoiminnan ytimessä sekä intohimoisen ja osaavan työyhteisön
Hyvän taustatuen
Hyvät työkalut onnistumiseen

Edellytämme:
Vahvaa näyttöä B-to-B -myyntiosaamisesta
Verkostoitumiskykyä
Asiakassuhdetaitoja
Rohkeaa asennetta tarttua puhelimeen, uskottavuutta ja kykyä klousata kauppoja
Myyntitaitoja

Arvostamme:
Kokemusta, näkemystä ja osaamista B-to-B-myyntiosaamisesta
Itseohjautuvuutta ja joustavuutta

Tulet toimimaan itsenäisenä yrittäjänä, mutta Arvomeklarit Oy antaa sinulle toimivat puitteet tuloksellisen liiketoiminnan aloittamiseen ja alalla menestymiseen. Henkilönä odotamme sinulta innostuneisuutta, paloa ja intoa myyntiin sekä ihmisten kanssa toimimiseen. Kokemus alalta on etu, mutta koulutamme tarvittaessa tehtävään. Tulevaisuudessa mahdollista suorittaa myös vakuutusmeklaritutkinto mikä mahdollistaa uralla vielä pidemmälle etenemisen.

Pyydämme lähettämään hakemukset meille sähköpostilla viimeistään 25.8.2017 mennessä. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hallituksen puheenjohtaja Jari Salmi puh. 050 566 91 60, soittoaika pe 18.8 klo 9.30 – 11 ja klo. 13-14
Toimitusjohtaja Matti Notkola puh. 044 0663 011, soittoaika ti 22.8 klo 13-15

www.arvomeklarit.fi

Miksi et kuuntelisi, miten voimme olla hyödyksi?

Anna meidän olla paras yhteistyöpäätöksesi, sillä pieni hetki aikaasi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.
Jätä vain yhteystietosi, me hoidamme loput. 

Why wouldn’t you listen for a while how we can benefit your business?

Let us be your best partner decision! A small time investment pays itself back in money. Just leave your contact information - we’ll do the rest!