Yksilöllinen sairaskuluvakuutus

Arvomeklarit - Yritysten vakuutusten kilpailutus - yritysvakutuukset

Arvomeklareiden suorittaman kyselyn perusteella asiakkaillensa ja sidosryhmillensä noin 40 % ihmisistä omaa sairaskuluvakuutuksen joko työnantajan ottamana tai henkilökohtaisesti otettuna.

Yksilöllisessä sairaskuluvakuutuksessa on isoja eroja yhtiöiden välillä. Suurimmat erot koskevat voimassaoloaikaa, vakuutusmäärää ja omavastuuta sekä erityisehtojen osalta kuten psykoterapian korvattavuuden osalta. Yksilöllisen sairaskuluvakuutuksen etuja ovat myös sen siirrettävyys yritykseltä henkilökohtaiseksi tai henkilökohtaisesta yrityksen kustannettavaksi.Monet vakuutusyhtiöt antavat tiedusteltaessa myös laskutusluvan leikkauksiin ja magneetteihin jolloin asiakkaan ei tarvitse itse maksaa vaan kulut menevät suoraan vakuutusyhtiölle vähennettynä omavastuulla.

”Tästä on myös omakohtaista kokemusta, Arvomeklareiden hallituksen puheenjohtaja ja vakuutusmeklari Jari Salmi toteaa tyytyväisenä.”

Kysy asiantuntijoiltamme Arvomeklareista niin me neuvomme alan parhaat ratkaisut niin ehtojen kuin kustannusten suhteen.

Jari Salmi

COB & Partner, Broker

puh. 050-566 9160

jari.salmi@arvomeklarit.fi

 

www.arvomeklarit.fi

 

#kerralla kuntoon#paras sairaskuluvakuutus#

 

 

Miksi et kuuntelisi, miten voimme olla hyödyksi?

Anna meidän olla paras yhteistyöpäätöksesi, sillä pieni hetki aikaasi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.
Jätä vain yhteystietosi, me hoidamme loput. 

Why wouldn’t you listen for a while how we can benefit your business?

Let us be your best partner decision! A small time investment pays itself back in money. Just leave your contact information - we’ll do the rest!